Η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης καθώς και η (τιμή το 2017) είναι ένα από τα ποιο σημαντικά κομμάτια υπηρεσιών όπου διαθέτουμε διότι εκεί κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η αξιοπιστία μας προς τον πελάτη .
Προτεραιότητα για εμάς έχει η σωστή ποιότητα του πετρελαίου θέρμανσης στην σωστή τιμή καθώς η παράδοση στην ποσότητα και στο χρόνο .
Εγγύηση μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες όπου μας προτιμούν όχι μόνο στο πετρέλαιο θέρμανσης αλλά και στις υπόλοιπες υπηρεσίες μας γι’αυτό και η θέση μας στην αγορά είναι μεγάλη με μακροχρόνιες συνεργασίες και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη.
Τα βυτιοφόρα οχήματα όπου διαθέτουμε είναι όλα ιδιόκτητα με μόνιμο προσωπικό , και εξοπλισμένα με σύστημα GPS όχι μόνο για την καταγραφή του δρομολογίου τους και την ώρα παράδοσης του πετρελαίου προς τον πελάτη αλά και στην αντλία για την ποσότητα όπου παρέδωσαν .
Τώρα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δώσετε την παραγγελία σας one line χωρίς καθυστέρηση συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα .
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ :
Α )  Να γνωρίζετε ακριβός τις διαστάσεις της δεξαμενής για να μπορείτε να υπολογίζετε πόσα λίτρα είναι ο κάθε πόντος βάση το μήκος – πλάτος και το ύψος για την πλήρη χωρητικότητα της .
Β ) Nα μετράτε πάντα με μεταλλική βέργα κάθετα στη δεξαμενή και πάντα στο ίδιο σημείο .
Γ ) Μετά την παράδοση του πετρελαίου να αφήνετε να περάσουν 2 με 3 λεπτά για να ηρεμήσει και μετά να μετρήσετε .
Δ ) Να αναγράφετε πάντα στο παραστατικό η προμέτρηση και επιμέτρηση παρουσία του οδηγού .