Η εταιρεία Home Energy δραστηριοποιείται στο χώρο της Εξυπηρέτησης Πολυκατοικιών, Κατοικιών και Επαγγελματικών Χώρων σε όλη την Aττική με επιτυχία και κατέχει πολύ μεγάλο μέρος της αγοράς στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Η διαφορά μας από τις άλλες εταιρείες του χώρου είναι στην ποιότητα τον εργασιών , στη ταχύτητα , στο έμπειρο προσωπικό στης ανταγωνιστικές τιμές , στη συνέπεια και στην αξιοπιστία .
Το εσωτερικό και εξωτερικό προσωπικό είναι όλοι μόνιμοι υπάλληλοι με πολλά χρόνια εμπειρίας και άριστα εκπαιδευμένοι στα πρότυπα της εταιρείας.


Σ’ αυτόν τον ευαίσθητο τομέα η ποιοτική παροχή υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, μας εδραίωσε από την αρχή.
Πιστοί στο αρχικό μας όραμα “ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης” και απόλυτα ευθυγραμμισμένοι στις έννοιες “προϊόν-εταιρεία-καταναλωτής”, κατορθώσαμε να γίνουμε ευρέως γνωστοί ως η κορυφαία, σωστότερη και επαρκέστερη εταιρεία εξυπηρέτησης, τόσο στο πετρέλαιο θέρμανσης όσο και στους καθαρισμούς, κοινόχρηστα, διαχειρίσεις, συντηρήσεις καυστήρων κλπ.
Βασικός μας στόχος είναι η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας . Η εγγυημένη εξυπηρέτησή σας διασφαλίζεται μέσα από τον ιδιόκτητο στόλο , τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα & το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας.